لیست اختراعات سعيد اسدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1393/06/15
تاریخ ثبت: 1394/07/05
خلاصه اختراع:

انرژي خورشيدي قابل دسترس در اكثر مناطق ايران و بسيار پاك و مقرون به صرفه است. در مواردي كه امكان جذب انرژي خورشيدي به شكل مناسب فراهم است ميتوان از پكيج خورشيدي پيشنهادي جهت گرمايش آبگرم مصرفي و گرمايش فضا استفاده نمود. طبق بررسي هاي صورت گرفته يكي از علل اقبال كم به اين انرژي ارزان عدم وجود سيستم خورشيدي با قيمت مناسب در بازار است كه مهندسين بتوانند طول عمر مفيد و كارايي آن را براي خود و سازندگان تضمين نمايند. در سيستم گرمايش نوآوري پيشنهادي، سيال كلكتور خورشيدي بصورت غير مستقيم گرماي خود را به آب مصرفي بهداشتي يا آبگرمايش رادياتورها مي¬دهد. با توجه به وجود دو سيكل مجزا، سيكل سيستم كلكتور خورشيدي مي بايست داراي منبع انبساط باشد كه بيشتر مهندسين به منبع انبساط باز با توجه به كاربري ساده آن علاقه مندند كه در اين طرح نيز پكيج با منبع انبساط باز پيشنهاد شده است. در اين طرح لوله هاي شيشه اي از جنس مخصوص، گرماي خورشيد را گرفته و آب مخزن خورشيدي را به عنوان ذخيره كننده، بصورت ترموسيفون گرم مي كنند لذا بخاطر وجود مخزن ذخيره، دماي سيستم خورشيدي متعادل تر مي باشد. كنترل كننده دما به صورت ديجيتالي روي سيستم خورشيدي، و بصورت آكوستاتي روي سيستم آب مصرفي وجود دارد. در روزهايي از تابستان كه تابش خورشيدي حداكثر بوده و امكان افزايش دماي سيستم خورشيدي بيش از حد تعيين شده وجود دارد، شير مخلوط كننده اي در سيستم تعبيه شده كه كنترل كننده سيستم خورشيدي، فرمان باز شدن و افزودن مقداري آب جهت ثابت ماندن دما را به آن مي دهد. آب اضافه شده و شارژ اوليه از مسير سختي گير كوچكي كه پيش بيني شده عبور مي كند.

تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

دستگاه كاشت سيب زميني با راندمان آبي خاكي بالا\\\\\\\\\\\\\\" به حوزه مكانيك- طراحي ماشين¬هاي كاشت كشاورزي تعلق دارد. در كشور ما با توجه به كمبود منابع آبي استفاده بهينه از آب در كشاورزي و بالابردن راندمان تبديل آب به محصول، تكنولوژي هاي جديد به سمت كشت قطره¬اي با بهره وري بالاي آب و خاك پيش مي روند. راندمان آبي سيب¬زميني با توجه به روش كاشت مرسوم (4 رديف در 3 متر) پايين است. بنابراين استفاده از دستگاه¬هاي مختص به روش كاشت مرسوم، مصرف بالاي آب و تلفات بيش از اندازه آب و خاك را در پي دارد. دستگاه كاشت جديد راندمان آب خاكي را باتوجه به روش كاشت جديد (4 رديف در 8/1 متر) افزايش مي¬دهد. در اين دستگاه زمينه كاشت متراكم را فراهم مي¬كند كه امكان قطره¬اي كردن كاشت را با راندمان بالا ايجاد مي¬كند.

تاریخ اظهارنامه: 1395/02/04
تاریخ ثبت: 1395/11/05
مخترع/مخترعان: سعيد اسدي پور
خلاصه اختراع:

جاساز كن سبزيجات در گوشت براي طبخ و كباب، طراحي مكانيكي يك وسيله براي جاسازي سبزي هاي معطر مانند مرزه و يا ساير سبزيجات در گوشت (ماهي،مرغ، گوشت قرمز ...) قبل از پخت ميباشد. در اكثر مناطق سبزي و ادويه متفاوت به گوشت ميزنند. براي داخل نمودن سبزي در گوشت خام و مزه دار كردن انواع گوشت و يا افزودن مخلفات، بدون باز كردن گوشت، اين كار بسيار وقت گير و سخت است. كه وسيله اي جهت اين كار موجود نيست. وسيله طراحي شده به شكل يك سيخ تو خالي است (ميتوان آن را به حالت لوله تو خالي، يا بصورت شياري در طول سيخ طراحي نمود). سبزي هايي مانند مرزه در داخل شيار قرار داده ميشود، در قسمت انتهايي سيخ دنباله سبزي بيرون ميماند، سيخ حاوي سبزي را در گوشت فرو برده و پس از جا گرفتن سبزي در قسمت مناسب گوشت، با يك دست دنباله سبزي را نگه ميداريم، سيخ را روبه جلو بيرون مي كشيم. تاسبزي درجاي مناسب گوشت بماند. چون گوشت ازهم باز نمي شود سبزي يا ماده جاسازي شده درداخل ميمانند و از طريق پديده اسمز، طعم مناسب را با اندك زمان در طي طبخ به گوشت ميدهند(طبق اشكال)

تاریخ اظهارنامه: 1397/03/08
تاریخ ثبت: 1397/03/08
خلاصه اختراع:

هدف از اين اختراع، تعيين محتوي ژل آميزه هاي شبكه اي شده حاوي كوپليمرهاي اتيلن با استفاده از تكنيك طيف سنجي تبديل فوريه مادون قرمز (FTIR) است. كوپليمرهاي پلي اتيلن داراي بيشترين حجم مصرف در صنعت پلاستيك جهاني مي باشد. با اين حال، دماي سرويس دهي پايين اين كوپليمرها منجر مي شود كه آنها براي كاربردهايي با نياز به استفاده تحت تنش در دماي بالاتر ازC ◦ 100مناسب نباشند. بهبود خواص مكانيكي، تاثير اوليه تشكيل شبكه سه بعدي از زنجيرهاي پليمري است. مزيت اصلي ديگر ايجاد اتصالات عرضي اين است كه پليمرها را قادر مي سازد تا در دماي بالاتر از دماي ذوبشان (دماي ذوب قبل از شبكه اي شدن) كاربرد داشته باشند. در نتيجه شبكه اي كردن اين پليمرها منجر شده است كه امروزه كاربردهاي وسيعي داشته باشند. محتوي ژل (كسر نامحلول) ايجاد شده در پلاستيك هاي پلي اتيلن شبكه اي شده، به طور معمول با استفاده از روش استخراج با حلال هايي همچون دكالين يا زايلن مطابق با استاندارد ASTM D2765-01 تعيين مي شود. اين روش شامل بخش استخراج شده و باقيمانده استخراج است. اين فرآيند پركار، زمان بر و همراه با مواد مضر و خطرناك مي باشد. روش ديگر براي تعيين محتوي ژل، استفاده از گرماسنجي روبشي تفاضلي (DSC) است. در اين روش از DSC براي به دست آوردن onset time از پيك مربوط به ذوب استفاده مي شود. محتوي ژل از طريق تفاوت بين onset time نمونه هاي شبكه اي شده تعيين مي شود. مزاياي اين تكنيك عبارتند از: سريع تر، ارزان تر، نياز به مواد كمي براي انجام آزمون، عدم توليد ضايعات خطرناك و داشتن مطابقت خوبي با روش استاندارد ASTM D 2765-01. در اين طرح، تكنيكي براي تعيين كسر شبكه اي شده يا محتوي ژل از مواد پلي اتيلن با استفاده از FTIR، براساس روش ذكر شده در متن اصلي، ارائه شده است. اين روش نسبت به ساير روش ها ارزان تر، سريع تر و بدون نياز به تجهيزات آزمايشگاهي و مواد شيميايي مضر همچون زايلن مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/03/10
تاریخ ثبت: 1399/08/18
خلاصه اختراع:

هدف از اين اختراع، اصلاح شيميايي سطح انواع فلوك با استفاده از كوتينگ خاص جهت به كارگيري در فرآيند فلوگينك الكتروستاتيك است. فلوكينگ شامل پوشش ذرات ظريف روي سطح بستر پوشيده شده با چسب مي باشد. اخيرا فلوكينگ به پوشش توسط انجمن فلوك آمريكا تغيير نام داده است .پوشش فيبري شامل كاربرد الياف فيبر روي سطح پوشيده شده با چسب با استفاده از نيروي محركه الكتروستاتيك يا شارژ فلوك مي باشد . الياف فلوك يا به صورت طبيعي (پنبه، پشم و...) و يا به صورت مصنوعي ( نايلون، پلي استر، ابريشم مصنوعي، اكريليك و...) مي باشد. سه نوع از برنامه هاي كاربردي شامل : فلوكينگ سطح ، فلوكينگ اشياء سه بعدي، و فلوكينگ نخ مي باشد. الياف سنتزي هدايت الكتريكي ضعيفي دارد و اين باعث مي شود كه نتوان در فرآيند فلوكينگ الكترواستاتيك با سرعت مناسب از آنها استفاده شود. همچنين به دليل ناكافي بودن هدايت الكتريكي فلوك ها هدر رفت آن ها حين فرآيند افزايش مي يابد. در اين شرايط سطح رطوبت مورد نياز براي افزايش راندمان، بالاي 80 درصد براي پلي آميد و براي پلي استر بالا 90 درصد است. در چنين سطح رطوبت بالا نه تنها ساخت ميدان الكترواستاتيك با ولتاژ بالا سخت است بلكه خوردگي هم افزايش مي يابد. بنابراين آماده سازي آنتي الكترواستاتيك توسعه يافته است كه سطح هدايت الكتريكي افزايش و ميزان رطوبت لازم را كاهش مي دهد. با توجه به اينكه فلوك توليد داخل جايگزين شده فلوك وارداتي به سختي و تنها تحت شرايط خاص يعني اعمال ولتاژ بالا (90 كيلو وات) با فاصله صفحات ميدان الكتريكي مطابق شرايط فلوك وارداتي يا با اعمال ولتاژ پايين با كاهش صفحات قابل استفاده است. البته اعمال اين سطح از ولتاژ منجر به رخ دادن پديده درختي شدن كه در اثر آن روكش كابل هاي مصرفي دچار ترك شد. در اين طرح با تحقيقات انجام شده سطح فلوك توليد داخل توسط فرمولاسيون خاص به روش شيميايي اصلاح و فعال گرديد و با شرايط فرآينددهي عينا مشابه نمونه وارداتي ولتاژ ( 40-30 كيلو وات) در توليد قطعات مصرف شد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/11
مالک/مالکان: سعيد اسدي
تاریخ ثبت: 1388/09/23
مخترع/مخترعان: سعيد اسدي
خلاصه اختراع:

كاربران اتو در هنگام اتو كردن لباسهايشان ممكن است در حالي كه اتو به برق و در حالت آماده باش (به حالت ايستاده) قرار دارد مشغول به كار ديگري شوند و در اين مدت اتو به در حالي كه نيازي به استفاده از آن نمي باشد در حال مصرف انرژي است. سيستم شامل يك مجرا است كه در حالت تقريبا افقي است و يك گلوله درون آن فرا گرفته است. در هنگامي كه كاربر مشغول اتو كردن است، گلوله در ابتداي مجزا قرار دارد. اگر كاربر اتو را به حالت ايستاده (آماده باش) قرار دهد، مجرا عمودي شده و گلوله از ابتداي مجرا سر خورده و به پايين مي غلتد كه بااين عمل به كليدي كه در انتهاي مجرا است برخورد كرده و كليد را فعال مي كند. اگر در يك مدت از پيش تعيين شده كليد متصل بماند سيستم برق اتو قطع مي شود تا برق بيشتري مصرف نشود.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/11
مالک/مالکان: سعيد اسدي
تاریخ ثبت: 1388/08/26
مخترع/مخترعان: سعيد اسدي
خلاصه اختراع:

سيستم شامل كره اي است كه ميله اي از بالا تا نزديك كف آن در درون كره قرار گرفته و گلوله اي كوچك طوري كه از اختلاف اندازه ميله و قطر كره بزرگتر باشد درون كره مي تواند آزادانه گردش كند. اگر ميله را به يك سر جريان الكتريكي و نيم كره پاييني را به سر ديگر جريان الكتريكي متصل كنيم در شرايطي كه گلله در كف كره است ميله را به نيم كره پاييني متصل كرده و جرياني را متصل مي كند كه در صورت تكان خوردن كره گلوله از جايش تكان خورده و اتصال قطع و وصل مي شود. اگر اين سيستم درون اتو باشد، مادامي كه كاربر اتو را تكان مي دهد، سيستم مشكلي را احساس نمي كند. اما اگر كاربر فراموش كند اتوي روشن را از روي لباس بردارد، سيستم با سكون گلوله و اتصال ارتباط، سيستم اطفاء را فعال مي سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1383/09/08
مالک/مالکان: سعيد اسدي پور
تاریخ ثبت: 1384/03/07
مخترع/مخترعان: سعيد اسدي پور
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/17
مالک/مالکان: آقای سعید اسدی
تاریخ ثبت: 1400/08/22
مخترع/مخترعان: سعید اسدی
خلاصه اختراع:

دستگاه و روش استفاده از ژيروسكوپ و اوزونايزردر مسواك برقي دستگاهي براي شستشوي دندانها در حوزه بهداشت فردي و سلامت مي باشد. يكي از مشكلات موجود در مسواكهايي باچرخش 360 درجه نياز به تغيير جهت در زمان استفاده در روي سطوح مختلف دندانها است كه با استفاده از پردازشگر و ژيروسكوپ در اين اختراع مشكل فوق برطرف گرديده و تغيير جهت بصورت اتوماتيك انجام مي شود.همچنين ميزان مايع شوينده و اوزون ورودي به فضاي دهان با استفاده از شيرهاي برقي كنترل شده است.مشكل ديگر موجود ضد عفوني كنندگي ونياز به افزايش كارايي مايع شوينده دهان در زمان كوتاه است كه با افزودن مخزن مبدل اوزون در اين اختراع مرتفع گرديده است.همچنين جهت كنترل ميزان خروجي مايع شوينده و اوزون از شيرهاي برقي مينياتوري استفاده شده كه مشكل نياز به تنظيم دستي توسط مصرف كننده را رفع نموده است.با قرار دادن موتور براشلس علاوه برافزايش طول عمر كنترل سرعت نيز ميسر شده است كه يكي از مشكلات اساسي مسواكهاي برقي موجود مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1402/10/17
تاریخ ثبت: 1403/06/19
خلاصه اختراع:

اين طرح چسبي با اصلاح رزين پلي اولفين با مالئيك انيدريد در اكسترودر واكنشي دو پيچ توليد شد. در توليد قطعه نوار آبگير دور كلاف شيشه خودرو جهت اعمال اين چسب روي فلز از اكسترودر از طريق داي يكپارچه مورد استفاده قرار گرفت. به منظور اتصال فلز به ترموپلاستيك الاستومر در ابتدا بايد لايه نازكي از چسب بر سطح فلز اعمال شود.در مورد چسب هاي پايه حلال كه معمولا از روش هاي غوطه وري فلز در چسب، اسپري كردن چسب بر سطح فلز و همچنين اعمال چسب توسط فرچه استفاده مي شود. اما در اين پروژه با توجه به گرانولي بودن چسب، از اكسترودر جهت اعمال چسب استفاده شد. براي هر پروفيل، داي متناسب با آن طراحي و ساخته شد. نكته حائز اهميت در اعمال چسب بر سطح فلز، ضخامت چسب اعمال شده است كه در روش هاي حلالي با تنظيم غلظت چسب مي توان آن را تغيير داد. اما در روش اكسترودري عوامل مختلفي از قبيل ابعاد داي، دور اكسترودر، دماي اكسترودر و.. بر اين ضخامت تاثير گذار هستند كه با تغيير اين عوامل به ضخامت مورد نظر دست يافته شد

موارد یافت شده: 10